Одржана изборна Скупштина УСС ГО Ниш

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА УСС 11. јула 2015.

На изборној Скупштини Уједињене сељачке странке градског одбора Ниш за председника ГО изабран је Чедомир Здравковић, досадашњи председник ове странке на територији града Ниша.

u-sss-nis
Изборној Скупштини и конвенцији странке присуствовали су многобројни представници Српске напредне странке из Београд и Ниша, а скупу се обратио и Игор Мировић – потпредседник СНС.

Иначе, Уједињена сељачка странка је партнерска партија Српској напредној странци у парламенту.

Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић истакао је да ће ова странка марљиво радити на изједначавању услова живота људи који живе у граду и на селу.

Као народни посланик трудићу се да све сељачке муке пренесем својим колегама у Скупштини. Да покушам да олакшам живот сељацима и радницима, да пренесем позитивна искуства и затражим помоћ, рекао је Милија Милетић и додао да ће за говорницом у Скупштини увек говорити о малим местима попут Сврљига, Књажевца, Беле Паланке, те да никако неће испустити да говори о Нишу и проблемима овог града.

Игор Мировић потпредседник СНС поручио је са говорнице да ће ове две странке учврстити своје партнерство на свим пољима, а посебно у области пољопривреде.

Овом великом скупу међу осталима присуствовали су и градоначелник Ниша Зоран Перишић, заменик председника скупштине града Ниша Ненад Станковић, народни посланик из Ниша Братимир Васиљевић, директор Југоистока Дарко Булатовић, естрадни уметник Драгослав Михајловић Канаринац и др.