Ширење УСС

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА УСС 4. маја 2011.

Експанзија Уједињене сељачке странке, настављена је првог априла оснвањем још једног општинског одбора на подручју града Ниша. Наиме, пре десетак дана стартовао је општински одбор УСС у градској општини ’’Медијана’’ а првог априла основан је општински одбор УСС ’’Палилула’’ .

За првог председника општинског одбора Палилулаједногласно је изабран Марко Пујовић из Ниша.

Одборник УСС у Скупштини града Ниша Ћедомир Здравковић и повереник ове странке за Ниш, поздрављајући скуп још једном је истакао да је интересовање на подручју Ниша за учлањење у УСС велико и да сваким даном постаје све бројнија и на овој територији. Реч је, како је Здравковић нагласио, да људи више не верују актуелној власти која их је довела до просјачког штапа и да велике наде полажу у снагу УСС коју воде поштени домаћини и људи који су се доказали да им је добробит грађана, посебно житеља села, приоритетни задатак.

Председник УСС Милија Милетић, у свом поздравном говору, честитајући новоизабраном руководству, истакао је да је странка спремна да сарађује са свим политичким опцијама којима је приоритет интерес грађана без обзира које су оријентације и да ће њени чланови уложити максималне напоре да грађани на следећим изборима добију представнике у Скупштини Србије који ће заступати њихове интересе. Милетић је додао да после Медијане и Палилуле, следи оснивање општинских одбора у Пантелеју, Црвеном крсту, Нишкој Бањи а потом и у селима у околини Ниша.

После радног дела скупа приређен је пригодан културно забавни програм и коктел, на коме је поред осталог служен ,,Белмуж,, као бренд и специјалитет сврљишког краја.

(ИЗВОД ИЗ СВРЉИСКИХ НОВИНА)