Братислав Гашић на обележавању страначке славе УСС

Потпредседник Српске напредне странке и министар одбране Републике Србије Братислав Гашић присуствовао је данашњој слави Св. Марко – страначкој слави  Уједињене сељачке странке.

02

Уједињена сељачка странка, са седиштем у Сврљигу, обележила је своју крсну славу – Свети Марко. Том приликом, страначке просторије освештао  и славски колач пресекао је свештеник Страхиња Ераковић.

01

Уједињеној сељачкој странци честитам дан и славу странке. Сарадња је јако добра и добро знате да је ова Влада коју води премијер Александар Вучић јако пуно полаже на подизању пољопривреде и враћању пољопривреде у оној мери у колико она стварно то заслужује да има место јер од 2000. до 2012. године ми смо просто пољопривреду изгубили лошим газдовањем државе, рекао је Гашић данас у Сврљигу.

Слави странке присуствовали су многобројни гости из других градова и општина, као и високи функционери других политичких странака.

Тим поводом, Милија Милетић председник УСС рекао је да је веза између Уједињене сељачке странке и Српске напредне странке сваким даном све чвршћа, поготову у области пољопривреде, за чији се развој залаже Уједињена сељачка странка.

Иначе, од породице Божиновић, колач за наредну годину преузела је председница ОО УСС Нишка Бања Данијела Петковић.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram