ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА

У хотелу „Партизан“ у Нишкој бањи у суботу 25.12.2010.године, са почетком у 12 сати одржана је редовна Изборна скупштина Уједињене сељачке странке на којој је изабрано ново-старо руководство странке. Скупштини странке и јубулеју десет година од оснивања  присуствовало је око двеста делегата ове странке из целе Србије, али и многобројни гости и пријатељи странке.

Од највиших званица скуп је уважио заменик председника Социјалистичке партије Србије и министар просвете Жарко Обрадовић и подпредседница странке Г17 плус и министарка за НИП Верица Калановић који су обраћајући се скупу указали на велики значај постојања овакве странке која седиште има ван Београда и која има програм за развој села и пољопривреде.

Mинистар просвете Жарко Обрадовић
Mинистарка за НИП Верица Калановић

. Скупштини су присуствовали и народни посланик Саша Дујовић испред Покрета ветерана и Бранислав Јовановић са сарадницима из Г17плус  председник Покрета нишка регија Станимир Ђурић са сарадницима, подпредседник Окружног одбора Ниш Српске радикалне странке Србислав Ђорђевић, представници реформистичке странке и ПУЛС-а као и многобројни пријатељи.

Након свечаног дела у коме се представила школа фолклора из Сврљига и вокални солиста Марија Живадиновић, док је подпарол странке Јоца Стефановић прочитао „Паорску руку“ незваничну химну сељака.

На радном делу изабрано је следеће руководство:

Милија Милетић за председника Уједињене сељачке странке.

Драган Станковић за заменика председника Уједињене сељачке странке.

Витомир Видовић и Ђура Здравковић за подпредседника Уједињене сељачке странке.

За чланове Извршног одбора Уједињене сељачке странке изабрани су Јелена Трифуновић за председника, Томислав Васић,Влада Милосављевић,Томислав Богдановић, Радивоје Панић, Бобан Петровић, Драган Миленковић, Зоран Ерић, Горан Убавић и Милан Ћупина.

За чланове Надзорног одбора Уједињене сељачке странке изабрани су Радивоје Панић-председник, Дејан Гладовић, Небојша Антонијевић,Миодраг Радовановић и Чедомир Здравковић.

Мома Јоргачевић за почасно председника.

Чланови Политичког савета су Мирослав Малашевић и Милан Стевановић.

Здравко Крстић за Генералног секретара странке и Наташа Ивковић за његовог заменика.

Јован Стефановић за подпарола странке.

Драган Голубовић за благајника.