Нова председница ОО УСС Пантелеј

Уједињена сељачка странка са седиштем у Сврљигу, на синоћ одржаној седници општинског Одбора УСС Пантелеј у Нишу, изабрала новог председника општинског Одбора. Седници је присуствовало највише руководство странке, председник Милија Милетић, председница извршног одбора Јелена Трифуновић као и председници осталих градских одбора Уједињене сељачке странке. Након усвајања оставке досадашње председнице ОО УСС Пантелеј Биљане Нешић, за председника овог одбора једногласно је изабрана Зорица Радосављевић доктор стоматологије – из Ниша.

–     Драго ми је што сте се одазвали у великом броју и што сте ми указали поверење. Велика ми је част да будем председница општинског одбора Пантелеј, јер верујем у Уједињену сељачку странку и у оно за шта се она залаже. Видите и сами да се код нас свакодневно прикључују добри људи, часни и поштени домаћини и наши вредни пољопривреднци и људи који виде бољитак земље у нашој политици, јер је све до сада већ виђено на политичкој сцени Србије. Напоменућу то да нас у следећем периоду очекује веома озбиљан посао, морамо остварити своје циљеве и оно за шта се залажемо, рекла је Зорица Радосављевић, председница Општиснког одбора Пантелеј.

У наставку седнице изабран је секретара ОО Пантелеј Верица Јовановић и благајник Борка Мицић.

Након радног дела , председник Уједињене сељачке странке – Милија Милетић, присутнима је предочио тренутно стање на политичкој сцени Србије и програм Уједињене сељачке странке.