Огромна подршка Уједињеној сељачкој странци

Одговорно за будућност 

У четвртак 29. Децембра 2011.године, у сали Културног центра у Сврљигу, одржана је Скупштина Општинског одбора Уједињене сељачке странке у Сврљигу на којој је присуствовало више од 300 чланова и симпатизера.

Једна  од главних тачака била је именовање новог председника ОО УСС у Сврљигу.
Поред тога изабрани су и нови чланови Извршног одбора ОО УСС Сврљиг, председник и чланови Одбора Форума жена а присутнима су представљене и нове омладинске снаге Уједињене сељачке странке који су се окупили у великом броју.

На седници ОО УСС Сврљиг одржаној 21.новембра 2011.године, Општински одбор  усвојио је предлог да Милија Милетић буде нови председник ОО УСС у Сврљигу до одржавања локалних избора , што је Скуштина једногласно данас усвојила.


Уједињена сељачка странка велики значај придаје свим женама, како у граду тако и у селима, те су данас представљени чланови Одбора Форума жена ОО УСС Сврљиг и њен председник.

 1. Убавка Дикић, председник
 2. Слађана Милосављевић
 3. Суза Милојић
 4. Лела Ивковић
 5. Ивана Јовановић
 6. Олгица Живковић
 7. Марија Ђорђевић
 8. Славица Урошевић
 9. Људмила Петровић
 10. Душица Антанасијевић

Да Уједињена сељачка странка не заостаје за другим странкама када су упитању млади данас је то и доказала представљањем председника и чланова Одбора омладине ОО УСС Сврљиг.

 1. Марко Младеновић, председник
 2. Весна Младеновић
 3. Кристина Јовановић
 4. Иван Тасић
 5. Никола Васић
 6. Дарко Цветковић
 7. Тамара Гајић
 8. Марко Милојковић
 9. Милош Димитријевић

Изабран је нови члан извршног одбора ОО УСС Сврљиг – Драган Благојевић као и два нова члана Општинског одбора УСС Сврљиг Дејан Радојковић и Душко Богдановић.

Скупштину ОО УСС Сврљиг својим присуством увеличао је долазак Варнаве – игумана манастира Свети Архангел Гаврило у Пирковцу. Скупштини су присуствовали и председници сврљишких општинских одбора ДСС, СРС, Покерт Живим за Сврљиг, УРС и многи други.

Након радног дела уследио је богат културно забавни програм.