Млади подржали УСС

У петак, 6. септембра, у сали биоскопа у Сврљигу одржана је трибина и скуп младих чланова и симпатизера Уједињене сељачке странке. Скупу је присуствовало више од 250 сврљишких омладинаца.

Извештај о раду у претходном периоду и предлоге за будућа улагања у Сврљиг изнео је председник омладине УСС Марко Младеновић, иначе помоћник председника Општине Сврљиг.

Једна од најуспешнијих идеја ове странке, а која је спроведена у дело, јесте да кроз одређени вид стимулације помаже

младим људима, најпре младим брачним паровима и школарцима, односно студентима из Сврљига.

Улажемо у будућност, улажемо за боље сутра, истакао је Младеновић.
Младеновић је додао да се напорно ради на урбанизацији градског језгра, те да се до 2015. године очекује и комплетна изградња купалишног комплекса на СЦ Пастириште.

Потрудићемо се да што пре завршимо спортску халу која је започета да се гради давних деведесетих, као и базен на Пастиришту, а поред свега тога, морамо наћи могућност за упошљавање и отварање нових радних места, закључио је Младеновић.

На крају, скуп је поздравио и човек који је најзаслужнији за постојање Уједињене сељачке странке, једине странке чије седиште није у Београду већ у малом Сврљигу, Милија Милетић.

Драго ми је да вас видим у оволиком броју и да сте уз нас, трудићемо се да вам обезбедимо боље услове живота у свим погледима, истакао је Милија Милетић.
Након радног дела дружење је настављено културно забавним програмом.

Делимично преузето са сајта: Сврљишке новине