Милетић кандидат за народног посланика

По свему судећи општина Сврљиг ће после две деценије поново имати посланика у Скупштини Републике Србије, овог пута из редова Уједињене сељачке странке.

усс

Наиме, председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић – кандидат за народног посланика, налази се на 97. месту листе Српске напредне странке – Изборна листа „Александар Вучић – будућност у коју верујемо“.

Иначе, актуелни председник општине Сврљиг и УСС Милија Милетић је један од четворо представника из Нишавског округа, а једини из Сврљига на листи напредњака.

Ово је највећа шанса да реализујемо све оно што смо планирали. Имајући у виду да ће СНС освојити више од 40 одсто гласова у Србији, а ми уколико будемо општина са процентуално највећом подршком овој опцији, без сумње ћемо имати приоритет када су упитању улагања и развој неразвијених делова Србије – истакао је Милетић.

Уједињена сељачка странка на изборима 16. марта даће пуну подршку Српској напредној странци, односно Александру Вучићу.

Циљ нове владе је запошљавање, бољи стандард грађана и привлачење инвеститора, а ми сада имамо прилике да поправимо стање у нашој неразвијеној општини и да од Сврљига изградимо место за уживање – закључио је Милетић.
Листа носи назив „Александар Вучић – будућност у коју верујемо“, а предали су је јуче потпредседник СНС Небојша Стефановић, председник Извршног одбора СНС Радомир Николић, лидери СДПС, НС и Покрета социјалиста Расим Љајић, Велимир Илић и Александар Вулин, као и потпредседник СПО Александар Југовић.

Стефановић је поручио да очекује убедљиву победу коалиције коју предводи СНС, а која ће се залагати за економске реформе, борбу против корупције и криминала, нове шансе за младе и европске интеграције.

(Сврљишке новине)