УСС почела кампању са СНС у нишком “Чаиру“

Предизборни митинг Српске напредне странке одржан је данас у 17 сати у нишкој хали “Чаир“, а поред првог човека странке присутнима се обратио и председник Уједињене сељачке странке и општине Сврљиг Милија Милетић.

MILIJA-MILETIC

Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић рекао је, на митингу у Нишу којим је почела кампања Српске напредне странке за парламентарне изборе да треба кренути свом снагом у реформе, да треба подржати председника напредњака Александра Вучића у борбу против криминала и корупције и борбу за нормалну и пристојну Србију.

Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић, 97. кандидат на листи СНС за народног посланика, истакао је да Србија и српско село заслужују боље и да дани бољитка долазе са победом напредњака на изборима 16. марта.

Поштовани пријатељи, Нишлије, пољопривредни произвођачи, људи који живе од села и за село, поздрављам све испред Уједињене сељачке странке чији сам председник. До сада се политичари сете сељака само пред изборе и када се брани земља, али Александар Вучић у нама види равноправне партнере и борце за бољу будућност. – истакао је Милетић на скупу у “Чаиру“.

Милетић каже да ће се УСС у парламенту залагати да држава изједначи услове живота на селу као и уграду.

Залагаћемо се за паритете цена, за обнову задругарства, за укрупњавање поседа путем комасације. Посебно се залажемо за заједничку борбу на челу са господином Вучићем против курупције и криминала на свим нивоима, посебно у пољопривреди. – казао је Милетић.

Он је још додао да ће се водити брига о младима, да се младеж враћа на село и обрађује своје оранице и да из градова долазе на село да живе и стварају породице. За то су предвиђене нове мере од којих је издовијо субвенцију за сваки брачни пар који живи на селу добија 150.000,00 динара, да свако новорођено дете на селу добија месечну надакнаду, као и незапошљена породиља која живи на селу.

Председник УСС говорио је о Сврљигу и субвенцијама које се дају како би млади остали на селу, те како би се пољпривреда унапредила.

Број један све решава, само Вучић Србију спасава, казао је Милетић на крају излагања.

На митингу су говорили Љајић, Илић и Зорана Михајловић и многе друге познате личности.

(Сврљишке новине)