Милетић честитао славу верницима у Пирковцу

Председник Уједињене сељачке странке и народни посланик, Милија Милетић, у суботу, 26. јула, честитао је славу Свети Архангел Гаврило окупљеним верницима у истоименом манастиру у сврљишком селу Пирковац.

MileticМилетић је окупљеним верницима из целе Србије поручио да Влада на челу са премијером Александром Вучићем покушава да Србију извуче из тешке економске ситуације, да грађани морају имати стрпљења и поверења у политику која се спроводи, јер се ради у интересу Србије, за боље сутра – за будућност наше деце.

– Пут којим је кренула Србија је исправан и једини прави. Реформе су тешке али доносе бољу будућност, поручио је окупљенима народни посланик Милетић честитајући велики празник Св. Архангел Гаврило.

Милетић је истакао да ће се, као што је и до сада чинио, бринути о југу и истоку земље, да ће заступати искључиво интересе сељака и радника који са великим потешкоћама пролазе овај тешки економски период.

– Приоритет је да општине и места попут Сврљига почну економски да напредују кроз ангажовање у пољопривреду и привреду, за шта ћу се неизмерно залагати, рекао је Милетић.