Обраћање народног посланика на 9. Белмужијади у Сврљигу

Председник Уједињене сељачке странке и народни посланик у Скупштини Републике Србије имао је ту част да на отварању и по завршетку девете привредно-туристичке и културне манифестације Белмужијаде, одржи поздравни говор пред неколико десетина хиљада окупљених људи на спортско-рекреативном центру “Пастириште“ у Сврљигу.

Miletic

У народној српској ношњи, у складу са манифестацијом и мотивом, Милетић је са говорнице поздравио присутне госте који су били у већем броју него предходних година. Пожелео им да се добро проведу у Сврљигу и да су места на југу земље приоритет развоја целе Србије.

Белмужијада у Сврљигу се ради срцем зато је и све овако успешно прошло и поред обилних падавина које су нас задесиле претходних дана. Као народни посланик имао сам част да позовем колеге посланике да присуствују Белмужијади, овом приликом их поздрављам и желим угодан боравак у Сврљигу. Настављам као посланик да представљим југ Србије и Сврљиг у Парламенту Србије и све што радим, радим искрено и од срца, живео Сврљиг, живела Србија, рекао је Милетић.