Млади подржавају политику УСС

Млади су будућност Сврљига, будућност развоја и будућност целе Србије закључено је на јучерашњем скупу младих који је одржала Уједињена сељачка странка у просторијама Центра за туризам, културу и спорт.

Млади су препознали здраву политику Уједињене сељачке странке, њено залагање за развој и будућност деце и младих, како у граду тако и на селу, поручили су са позорнице високи функционери Уједињене сељачке странке.

УСС

Извештај о раду и даљим корацима за бољу будућност Сврљижана изнео је председник омладине УСС Марко Младеновић, иначе помоћник председника Општине Сврљиг и директор ЗЗ “Сврљижанка“.

Младеновић је подсетио шта је општинско руководство до сада урадило по питању младих, кроз разне акције и изградње спортских терена, фитнес центра и сл. и наговестио да се припремају нови пројекти који ће знатно побољшати живот младих у Сврљигу.

Присутнима се обратио и председник Форума младих УСС Мирослав Марковић који је истакао да јучерашњи скуп није део никакве предизборне кампање.

Ми се наших чланова и симпатизета не сећамо само пред изборе, већ сваког дана разговарамо са њима, размењујемо идеје, решавамо проблеме, градимо будућност, рекао је Марковић.

Главни циљ странке је село и развој села и пољопривреде, али и поред тога огромна пажња се посвећује и младим људима, истакла је председница ИО УСС Јелена Трифуновић – председница сврљишке општине.

Пре тачно 10 година у Септембру изабрана сам за одборника у СО Сврљиг испред Уједињене сељачке странке. У то време није било кул бити у УСС, данас није кул рећи да сте сељак, трудимо се да то искоренимо. У Сврљигу је кул бити сељак, бити сељак значи имати народног посланика у Скупштини Републике Србије, бити сељак значи имати председника Општине, поручила је председница ИО УСС и председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић.

У наставку присутнима су се обратили и народни посланик Милија Милетић, млади чланови ОО УСС Сврљиг и представници СНС ГО Пантелеј.