Формиран ГО УСС Крушевац

Почетком марта месеца у селу Дворане формиран је градски одбор Уједињене сељачке странке Крушевац и на тај начин је настављена пракса Уједињене сељачке странке да сваки градски одбор   формира у селу.

На овај начин децентрализује се и даје на значају селима која су запостављена, а која су кључ економског напретка Србије.

УСС-КРУШЕВАЦ

Скупу и формирању одбора присуствовало је стотинак грађана и симпатизера, а у име Уједињене сељачке странке формирању су присуствовали председник Милија Милетић, председник ИО УСС Јелена Трифуновић, секретар Странке Наташа Ивковић, и члан ИО УСС Игор Давидовић.

Иначе, за председника градског одбора Уједињене сељачке странке у Крушевцу изабран је дипл. инж. пољопривреде Бојан Јовановић, а за његовог заменика изабран је дипл.инж.пољопривреде Данијел Ђорђевић.

Формирано је десет месних одбора, а након избора скупу  су се обратили председници месних одбора МО Трвчаре – Зоран Николић,  МО Дворане Добрица Агатоновић, а потом и председник Уједињене сељачке странке Милија Милеитћ.

Од гостију присутне је поздравио Ненад Андрић потпредседник ГО СНС у Крушевцу и Зоран Вељковић секретар ГО СНС у Крушевцу и уједно члан Градског већа.

Председник ГО УСС  Бојан Јовановић изнео је проблеме са којима се сусрећу пољопривредници овог краја и начине и идеје за њихово решавање.

УСС

Сељаци у крушевачком крају сматрају да је политика и програм Уједињене сељачке странке добар начин да се проблеми реше и на најбољи начин превазиђу.

У наредном периоду очекује се формирање и Окружног одбора као и ширење идеја и политике Уједињене сељачке странке у осталим местима у Србији.

Председник странке Милија Милетић истакао је да очекује још бољу сарадњу са коалиционим партнерима из Српске напредне странке, првенствено у развоју пољопривреде Србије, али и на осталим пољима.