Активисти УСС уредили Градски парк у Сврљигу

Уједињена сељачка странка наставља традицију организовања акције “Уједињени за најлепши Сврљиг“. Данас су чланови и симпатизери Уједињене сељачке странке извршили санацију клупа у Градском парку, а потом их и офарбали.

УСС

Акција има за циљ улепшавање градског и сеоског подручја општине Сврљиг. До сада су организоване многе акције чишћења и улепшавања, а данас су чланови Уједињене сељачке странке извршили санацију и фарбање клупа за седење у Градском парку.

Са доласком лепог пролећног времена и ми из УСС, омладина и сви активисти организовали смо се поново како би смо наставили са акцијом улепшавања нашег Сврљига. Ово је наставак акције “Уједињени за најлепши Сврљиг“, рекао је Марковић Мирослав – председник младих ОО УСС Сврљиг.

Радове на улепшавању сврљишког парка обишао је и председник Уједињене сељачке странке и народни посланик Милија Милетић.

У потпуности подржавам председника младих УСС овде у Сврљигу. Он са својим пријатељима, младим људима из Сврљига интензивно ради на улепшавању Сврљига. На исти начин акције ћемо започети и у нашим селима, поручио је Милетић.

Подршку акцији дали су и председница ИО УСС Јелена Трифуновић, као и председник општинског одбора Уједињене сељачке Сврљиг Игор Давидовић.

Давидовић је истакао да ће омладина Уједињене сељачке странке након ове акције, низом активности наставити да улепшава општину Сврљиг.