Братислав Гашић на обележавању страначке славе УСС

Потпредседник Српске напредне странке и министар одбране Републике Србије Братислав Гашић присуствовао је данашњој слави Св. Марко – страначкој слави  Уједињене сељачке странке.

02

Уједињена сељачка странка, са седиштем у Сврљигу, обележила је своју крсну славу – Свети Марко. Том приликом, страначке просторије освештао  и славски колач пресекао је свештеник Страхиња Ераковић.

01

Уједињеној сељачкој странци честитам дан и славу странке. Сарадња је јако добра и добро знате да је ова Влада коју води премијер Александар Вучић јако пуно полаже на подизању пољопривреде и враћању пољопривреде у оној мери у колико она стварно то заслужује да има место јер од 2000. до 2012. године ми смо просто пољопривреду изгубили лошим газдовањем државе, рекао је Гашић данас у Сврљигу.

Слави странке присуствовали су многобројни гости из других градова и општина, као и високи функционери других политичких странака.

Тим поводом, Милија Милетић председник УСС рекао је да је веза између Уједињене сељачке странке и Српске напредне странке сваким даном све чвршћа, поготову у области пољопривреде, за чији се развој залаже Уједињена сељачка странка.

Иначе, од породице Божиновић, колач за наредну годину преузела је председница ОО УСС Нишка Бања Данијела Петковић.