Одржана изборна Скупштина УСС ГО Ниш

На изборној Скупштини Уједињене сељачке странке градског одбора Ниш за председника ГО изабран је Чедомир Здравковић, досадашњи председник ове странке на територији града Ниша.

u-sss-nis
Изборној Скупштини и конвенцији странке присуствовали су многобројни представници Српске напредне странке из Београд и Ниша, а скупу се обратио и Игор Мировић – потпредседник СНС.

Иначе, Уједињена сељачка странка је партнерска партија Српској напредној странци у парламенту.

Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић истакао је да ће ова странка марљиво радити на изједначавању услова живота људи који живе у граду и на селу.

Као народни посланик трудићу се да све сељачке муке пренесем својим колегама у Скупштини. Да покушам да олакшам живот сељацима и радницима, да пренесем позитивна искуства и затражим помоћ, рекао је Милија Милетић и додао да ће за говорницом у Скупштини увек говорити о малим местима попут Сврљига, Књажевца, Беле Паланке, те да никако неће испустити да говори о Нишу и проблемима овог града.

Игор Мировић потпредседник СНС поручио је са говорнице да ће ове две странке учврстити своје партнерство на свим пољима, а посебно у области пољопривреде.

Овом великом скупу међу осталима присуствовали су и градоначелник Ниша Зоран Перишић, заменик председника скупштине града Ниша Ненад Станковић, народни посланик из Ниша Братимир Васиљевић, директор Југоистока Дарко Булатовић, естрадни уметник Драгослав Михајловић Канаринац и др.