Формиран ОО УСС Бујановац

Данас је у препуној сали Дома културе у Бујановцу формиран Општински одбор Уједињене сељачке странке.

USS BUJANOVAC
Општински одбор УСС Бујановац

За председника једногласном одлуком присутних изабран је Миодраг Милковић – доктор ветеринарске медицине и директор Ветеринарске станице Бујановац. За заменика председник ОО УСС Бујановац изабран је Срђан Митровић – доктор ветеринарске медицине и теренски радник у Ветеринарској станици у Бујановцу.

Miodrag Milkovic USS
Миодраг Милковић

Грађани Бујановца данас су показали велико интересовање за политику Уједињене сељачке странке, јер је сала Дома културе била препуна.

Формирању ОО УСС присуствовали су многобројни гости и представници других политичких странака, као и народни послани Ненад Митровић из Српске напредне странке.

Ненад Митровић - народни посланик СНС
Ненад Митровић – народни посланик СНС

Он је том приликом рекао да ће српске политичке странке и партије направити заједничку политичку листу како би заједничким снагама освојили што већи број гласова и мандата у Бујановцу.

MILIJA MILETIC BUJANOVAC
Председник УСС Милија Милетић

Председник УСС Милија Милетић рекао је да је Уједињена сељачка странка – странка поштених  и радних људи и да су сви људи, било које националне или верске припадности, добродошли – имајући у виду да се Општински одбор формира у Бујановцу где је мешовито становништво.

Општина Бујановац је предодређена за развој пољопривреде али и сточарства. Ова општина поседује грла стоке таквог квалитета да могу да позавиде сви, како у нашој земљи, тако и у земљама у региону. Шанса нам је да сви заједно засучемо рукаве и од пољопривреде направимо праву фабрику под ведрим небом, рекао је Милетић.

Dragoslav Mihajlovic kanarinac
Драгослав Михајловић Канаринац

На крају радног дела, поред филма о странци, приређен је и културно-забавни програм, а присутнима се представио и естрадни уметник Драгослав Михајловић Канаринац својим познатим музичким стиховима.