ОО УСС КЊАЖЕВАЦ: Одржана акција “Караван здравља“

Општински одбор Уједињене сељачке странке Књажевац данас је спровео акцију “Караван здравља“ у којој су мештани књажевачких села поптупно бесплатно проверавали своје здравствено стање – мерењем крвног притиска и шећера у крви.

USS-KNJAZEVAC

Председник ОО УСС Књажевац Игор Стевановић каже да је акција успешно спроведена и да се јавио велики број мештана многи села књажевачке општине.

Ово су превентивни прегледи који значе нашем старачком становништву. Спровели смо акцију у забаченим месним заједницама, где нема здравствене амбуланте. У наредном периоду наставићемо са сличним акцијама како би смо што више олакшали живот људима који живе на селу и од села, рекао је Стевановић.

Данас је акција успешно спроведена у селима Дебелица, Јаковац и Ошљане, а у наредним данима “Караван здравља“ Уједињене сељачке странке посетиће и остала села у општини Књажевац.

USS-KNJAZEVAC-KARAVAN

Поред здравствених прегледа, Игор Стевановић искористио је прилику да са мештанима поразговара о тренутној ситуацији у селима али и у пољопривреди и сточарству – развоју села и повртаку младих људи на село.

Акцији којој се одазвало више од стотинак мештана присуствовали су и Мирјана Божиновић заменик председника ОО УСС Књажевац, др Наташа Цојић, представник Форума младих УСС Мирослав Марковић као и други чланови странке.