Подршка из Русије

Представници Партије Ветерана Руске Федерације, Српско-Руског покрета и Покрета Ветерана Србије данас су дали пуну подршку Уједињеној сељачкој странци и њеном лидеру Милији Милетићу, рекавши да очекују убедљиву победу ове странке на локалним изборима 24. априла у Сврљигу.

Rusija

Милија Милетић је човек који вредно и марљиво ради за своју општину. Глас Сврљига зачуо се широм Србије и Европе и то по најбољим стварима. Пољопривреда вам је данас развијенија, а ваш рецепт за њен напредак преписују многи други, речено је данас на састанку у просторијама Уједињене сељачке странке у Сврљигу.

Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић рекао је да су односи између ових политичких странака више него коректни.

У наредном периоду можемо од наших пријатеља из Русије да очекујемо још бољу сарадњу и логистичку подршку за све наше пројекте које припремамо, а који су усмерени на развој привреде у Сврљигу, рекао је Милетић.

У једнодневној посети у Сврљигу данас су боравили Иљдар В. Разјапов – председник Партије Ветерана Руске Федерације, Горат Бактисарај – посланик у градској Скупштини Крима, Ихсанаф Рафик Рашевич и Марозаф Андреј – руски генерали/народни хероји Русије, Андреј Таналази – члан председништва Партије Ветерана Руске Федерације, Саша Дујовић – предсеник Покрета ветерана Србије и Слободан Димитријевић – председник Српско-Руског покрета у Србији.