Подршка Српској напредној странци на београдским изборима

Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић одржао је конференцију за новинаре у понедељак, 5. фебруара 2018. Године, у холу Народне скупштине Републике Србије.

USS konferencija Milija

Председник УСС и народни посланик Милија Милетић је том приликом истакао да ће Уједињена сељачка странка дати пуну подршку свом коалиционом партнеру Срспкој напредној странци и њеном председнику Александру Вучићу – листи “Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“ на предстојећим локалним изборима у Београду.

-Уједињена сељачка странка даје пуну подршку Српској напредној странци и њеном лидеру Александру Вучићу и позива све људе који живе у рубним подручјима Београда да гласају за листу “Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“ јер једино на тај начин себи обезбеђују сигуран и стабилан живот, рекао је Милетић новинарима у Београду.

Милетић додаје да људи који живе на селу и који живе од села морају да знају да је досадашња политика дала шансу пољопривредном произвођачу да себи обезбеди зараду и подршком листи за београдске изборе омогућује континуирани развој села и пољопривреде.

– Предвиђена су већа издвајања средстава из буџета за давање субвенција пољопривредним произвођачима, помоћ приликом конкурисања за европске програме и омогућен је убрзани развој пољопривредне делатности. Српска напредна странка је и великим улагањима у путну и саобраћајну инфраструктуру, решавањем проблема водонасбдевања и канализације као и других ствари за неометано фунционисање показала одговорно понашање и према људима који живе на селу, а не само у граду, рекао је Милетић.

На крају конференције Милетић је поручио да Уједињена сељачка странка, која има више од 50 одбора и представника у локалним парламентима широм Србије, и њен предсавник за град Београд проф. др Милован Митровић позивају све своје чланове и симпатизере, људе који живе од села и на селу да изађу на изборе за Град Београд и свој глас дају листи „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“ јер на тај начин глас дају својој бољој будућности.