Уједињена сељачка странка излази на изборе 2020. године

УСС је у Алексинцу, на Главном одбору странке, донела једногласну одлуку да изађе на предстојеће републичке, покрајинске и локалне изборе у Србији.

Главни одбор странке одржан је у Алексинцу, а у свечаном делу присуствовали су коалициони партнери из Српске напредне странке и то координатор Извршног одбора за Нишавски и Пиротски округ Бојан Бајагић и чланица Главног одбора СНС и начелница Нишавског округа Драгана Сотировски.

Такође, у свечаном делу одржавања главног одбора УСС присуствовао је и Чедомир Ракић, председник СПС ОО Алексинац.

Милетић је истакао да ће Уједињена сељачка странка изаћи на републичке, покрајинске и локалне изборе, те да главни одбор и чланство очекује добре изборне резултате јер је УСС ојачала и стасала и као лојалан партнер и прави представник сељака и радника у Народној скупштини Републике Србије.

Иначе, на главном одбору странке разрешени су неактивни чланови и чланови и функционери који су раније поднели оставке, а такође, истог дана именована су нова лица, за која је председник странке рекао да ће донети свежину и позитивне резултате странци.

УСС ће поштовати сва правила и Устав и позива све да изађу на изборе. Имамо платформу УСС где сам добио обавезу да ту платформу сутра промовишем и представим коалиционим партнерима. Најпре ћемо разговарати са коалиционим партнерима из СНС-а, најјачом српском странком, са којима имамо добру сарадњу, рекао је Милетић.