УСС учествује на изборима у Градској општини Пантелеј

На гласачком листићу на локалним изборима за ГО Пантелеј наступиће и Уједињена сељачка странка чија је листа данас усвојена.

Странка народног посланика Милије Милетића наћиће се под редним бројем 4 на локалним изборима у Градској општини Пантелеј, а планира да самостално наступи у свим градским општинама на територији града, као и на самим градским изборима.

По речима првог човека странке Милије Милетића, на изборима који ће бити одржани у току године, очекује добар резултат и много више одборника у нишким градским општинама.

Носилац листе на изборима у ГО Пантелеј је Миљан Милојић.

Иначе, председник УСС Милија Милетић у претходном периоду тражио је да се поправи пут од Малчанске петље до Књажевачке, да се преуреде банкине и санирају ударне рупе, као и да се пресвуче цела траса, током године тражио је измештање наплатне рампе ,,Малча“, али и олакшице за возаче у виду бесплатних картица. За наш портал рекао је да ће се Уједињена сељачка странка на Пантелеју залагати за изједначавања положаја људи са села и из града, да ће акценат бити усмерен ка сеоским насељима, а да ће се улагати у град – у најбитније сегменте друштва.