Одржана Изборна скупштина Уједињене сељачке странке

Данас је у Књажевцу одржана Изборна скупштина Уједињене сељачке странке на којој је за председника, једногласно, изабран досадашњи председник Милија Милетић.

Председник Милија Милетић захвалио је делегатима и чланству на поверењу и поручио да ће се и даље залагати за развој југоистока Србије, за село и општине попут Сврљига, Књажевца, Беле Паланке, као и за веће центре, као што је највећи град на југу Србије – Град Ниш.

Захвалан сам вам на поверењу. Трудићу се да што више помогнем југоистоку Србије залагањем у Народној Скупштини Републике Србије, рекао је Милетић.

За заменика председника Уједињене сељачке странке изабран је Игор Стевановић, актуелни заменик председника Скупштине општине Књажевац.

Стевановић је захвалио на поверењу које му је указано и најавио да ће марљиво радити на промоцији села, пољопривреде и програму Уједињене сељачке странке.

За потпредседнике Уједињене сељачке странке изабрани су Миљан Милојић, Дамјан Тонић, Александар Ђокић и Миодраг Милковић.

Генерални секретар УСС је Наташа Ивковић, а њен заменик Љубиша Стојковић.

За портпарола изабран је Владимир Пешић.

У име Српске напредне странке скупу су присуствовали Драгана Сотировски, градоначелница Ниша, Предраг Бабовић, начелник Нишавског управног округа и Душан Михајловић.

Иначе, данас су предузете све прописане мере заштите људи од вируса корона, на улазу је мерена температура, сви су носили заштитне маске и поштована је прописана дистанца приликом седења на Изборној скупштини странке.