Изабрано ново руководство Општинског одбора Сврљиг

У Сврљигу је одржана годишња изборна седница Општинског одбора Уједињене сељачке странке Сврљиг на којој је изабрано ново руководство.

Мирослав Марковић је изабран за председника Општинског одбора УСС Сврљиг, за заменика је изабрана дрДрагана Вучић. Такође, изабрана су и два потпредседника Општинског одбора, Марина Мијајловић и Иван Миливојевић.

Foto: D.R

Након избора чланова Општинског одбора, уследио је и избор председника и чланова Извршног одбора Општинског одбора УСС. За председницу Извршног одбора изабрана је Татјана Лазаревић.

Емина Миљковић је на седници изабрана за председседницу Форума жена Општинског одбора УСС Сврљиг, а Милица Владимировић је изабрана за председницу Форума младих Општинског одбора УСС Сврљиг.

Foto: D.R

Према Статуту Уједињене сељачке странке, Општински (градски) одбор на годишњој седници бира председника, два потпредседника, секретара и благајника, може изабрати и Извршни одбор, њихов мандат је четири године и може бити обновљен.

На крају седнице, присутним члановима и гостима се обратио председник Уједињене сељачке странке и народни посланик Милија Милетић.

Foto: D.R