Милетић одржао прву конференцију за новинаре у 13. сазиву (ФОТО, ВИДЕО)

Народни посланик и председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић одржао је прву конференцију за новинаре у 13. сазиву Народне скупштине, на којој је поручио да ће наставити да се залаже за бољи живот сваког грађанина у Србији, са посебним акцентом на становнике који живе у селима и неразвијеним подручјима.

Као народни посланик и председник УСС, честитам славу Светог Илију, да свима пожелим здравље и успеха у животу. Људима који живе на селу, желим да година буде благородна, како на њиви, тако и у кући. Очекујем да ћемо у новом сазиву радити у интересу сваког грађанина, било да живи у Београду, Гаџином Хану или у сеоским подручјима. Подржаваћу све што се тиче развоја села ,југоистока Србије, неразвијених подручја, побољшања услова живота жене и деце... – поручио је
Милетић на конференцији.

 

Лидер УСС је подржао избор Владимира Орлића за председника Народне скупштине и Усамеа Зукорлића за потпредседника истичући да ће они радити на најбољи могући начин у интересу свих грађана Србије.
Милетић је, одговарајући на питања новинара, истакао да је пољопривреда важна за развој Србије, те да ће се и у наредном периоду залагати за већа издвајања за пољопривреду:
Када имамо жито, имамо сигурност за целу годину. Као посланик, раније и председник Општине Сврљиг, схватам важност наводњавања како би се обезбедили бољи приноси, али и приходи и ублажиле последице суше – закључио је Милетић.
Милетић је четврти пут заредном народни посланик и представник пољопривредника и људи на селу у Народној скупштини Републике Србије.