МИЛЕТИЋ ЗАХВАЛИО НА ИЗГРАДЊИ САОБРАЋАЈНИЦЕ КОЈА ПОВЕЗУЈЕ НИШКУ БАЊУ СА АУТО-ПУТЕМ! (ВИДЕО)

Народни посланик Милија Милетић је захвалио „Коридорима Србије“ и Министарству саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства на изградњи саобраћајнице од наплатне рампе „Малча“ до раскрснице у Просеку чиме је Нишка Бања добила везу са ауто-путем Ниш-Димитровград и Ниш-Зајечар.

Милетић је више пута апеловао да је потребно изградити ову саобраћајницу јер је прекинута веза Нишке Бање са ауто-путем Ниш-Димитровград и Ниш-Зајечар, изградњом ауто-пута Е-80.
– Захваљујем „Коридорима Србије“ и Министарству саобраћаја, инфрастуктуре и грађевинарства што су, након мојих апела, изградили ову саобраћајницу и Нишку Бању поно повезали са ауто-путем – рекао је Милетић.
Како Милетић истиче, Нишка Бања је „бисер“ југоистока Србије и потребно је много више улагати како би њен туристички потенцијал дошао до изражаја.

– Нишка Бања је поново повезана са ауто-путем и то је одлична вест, али то није довољно да се поврати стари сјај Бање. Морамо још радити и улагати у Нишку Бању и југоисток Србије – закључио је Милетић.
Ево како је Милетић апеловао да је потребно Нишку Бању повезати са ауто-путем: