МИЛЕТИЋ ПОВОДОМ ГОДИШЊИЦЕ НАТО АГРЕСИЈЕ: Нисмо заборавили трудницу из Ниша, децу и све недужне жртве! (ВИДЕО)

Нећемо заборавити трудницу из Ниша, децу и све недужне жртве НАТО агресије, која је почела пре тачно 24 године, поручио је народни посланик и председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић на конференцији за новинаре одржаној у Народној скупштини.
Сећамо се труднице Љиљане Спасић из Ниша, мале Милице Ракић из Батајнице и свих других недужних жртава НАТО агресије која је разарала СРЈ пуних 78 дана. Убијено је 1.100 припадника војске и полиције, око 2.500 цивила, то никада не смемо заборавити – поручио је Милетић.

Милетић је упутио подршку председнику Србије Александру Вучићу, истичући да је потребно сачувати мир и стабилност.

Такође, Милетић је говорио о проблемима пољопривредника, када је реч о е-Аграру, и истакао да је потребно на време извршити регистрацију пољопривредних газдинстава:
е-Аграр је битан за све нас који се бавимо пољопривредом, пољопривреда је велика шанса, али све је теже за наше произвођаче. Наћи могућност да се пољопривредни произвођачи на време региструју и да конкуришу за све субвенције. Заступаћу интересе малих пољопривредних газдинстава, морамо завршити све започето – закључио је Милетић.