Подршка Борису Тадићу у другом кругу председничких избора

Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић на данашњој конференцији за новинаре саопштио је да ће у другом кругу председничких избора 20.маја ова странка дати подршку Борису Тадићу.

На састанку председништва странке донета је Одлука да у другом кругу председничких избора у Србији, УСС подржи председничког кандидата Демократске странке Бориса Тадића.

Председник Уједињене сељачке странке позвао је све своје чланове и симпатизере да 20.маја изађу на председничке изборе и гласају Бориса Тадића.

Конференцији је присуствовао и народни посланик Демократске странке Душан Милисављевић .

– Као народни посланик ДС у Скупштини Србије желим да се захвалим господину Милетићу и свим члановима сељачке странке на одлуци да у другом кругу председничких избора подрже господина Бориса Тадића. Гласањем за политику Бориса Тадића, гласамо за политику не само једног човека, гласамо за политику свих нас који смо 22 године покушавали и покушавамо да од Србије створимо једну пристојну земљу, да од Србије створимо земљу мира и простеритета и управо је Борис гарант за такву Србију, нагласио је Душан Милисављевић.

Милисављевић је обећао да ће после завршених избора већа пажња бити усмерена ка аграру, селу и пољопривреди.

Подсећамо да је 6.маја на парламентарним и у првом кругу председничких избора УСС подржала листу СПС-ПУПС-ЈС.