Председништво УСС

У суботу 29. децембра 2012.године, одржана је седница Председништва Уједињене сељачке странке, у просторијама градског одбора у Нишу.

Последње овогодишње заседање чланова Председништва Уједињене сељачке странке донело је нове промене функција. Наиме, Јелена Трифуновић, једногласном одлуком чланова председништва, изабрана је  за новог портпарола Уједињене сељачке странке.

Члан политичког савета УСС, уједно и директор Научног института за ратарство и повртарство “НС Семе“ , Мирослав Малешевић, говорио је о значају подстицаја и улагању у развој и покретање пољопривредних грана у Србији, са посебним освртом на југоисточни део земље. Имајући у виду да је Србији једини спас за излазак из кризе развој пољопривреде. Уједињена сељачка странка ће у наредној години још агресивније крениути у промоцију својих идеја и залагања за очување пољопривреде Србије.

У даљем току седнице, чланови су разматрали предлоге и разговарали о будућем раду странке.  Речено је да ће УСС у нову годину ући знатно ојачана са свих страна Србије, уз несебичну подршку добрих домаћина и угледних пољопривредника.

На крају седнице, преседник Уједињене сељачке странке Милија Милетић честитато је присутнима предстојеће новогодишње и Божићне празнике а затим поделио новогодишње поклоне.

 ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА
УЈЕДИЊЕНЕ СЕЉАЧКЕ СТРАНКЕ