Милетић обишао села у својој општини

Председник Уједињене сељачке странке, актуелни предсеник сврљишке општине и будући народни посланик у Скупштини Србије, Милија Милетић, ове недеље обишао је скоро сва сврљишка села и захвалио се житељима на подршци која му је пружена на ванредним парламентарним изборима. У скоро сваком сврљишком селу резултат је био знатно бољи него у осталим деловима Републике Србије.

Miletic

Српска напредна странка, на чијој је посланичкој листи Милетић на 97. месту, на подручју Сврљига освојила је 66,5 одсто гласова. Општа је оцена да су гласови добијени захваљујући ангажовању и чињеници да је Милетић на овој листи.

miletic-pogaca

Ја сам поникао у овом народу и остајем уз народ без обзира што са места председника општине одлазим на функцију народног посланика. Мој прелазак на нову дужност не значи отуђење из ове средине. Напротив, наставићемо истим темпом да заједничким напорима решавамо проблеме овог поднебља, рекао је окупљеним пољопривредницима и окупљеним житељима председник УСС Милија Милетић.

Житељи свих села дочекивали су председника добродошлицом, по негде и по старом српском обичају уз со и хлеб и честитали му избор за народног посланика.

milija-traktor

Са житељима села које је посетио председник је разговарао о њиховим потребама и решавању инфраструктурних проблема.