Формиран ОО УСС Прокупље

У недељу, 9. августа, у Скупштинској Сали СО Прокупље одржана је оснивачка Скупштина општинског одбора Уједињене сељачке странке Прокупље на којој је изабрано ново руководство.

1

За председника општинског одбора Уједињене сељачке странке Прокупље једногласно је изабран дип.инг.пољ.Тонић Дејан.

За заменика председника ОО УСС Прокупље изабран је дип.инг.пољ. Петровић Игор.

На седници је изабрано и остало руководство: два потпредседника дип.инг.пољ. Јовић Снежана и дип.правник Стојановић Дејан, секретар дип.инг. пољ. Јокановић Живојин и благајник инг.пољ. Бобан Живковић.

Такође изабрани су и чланови Општинског одбора и то: Председник форума жена. инг.пољ. Николић Снежана, Председник младих Александар Јанковић, Александар Вукашиновић, Марко Алексић и Војкан Окичић.

Председник општинског одбора Уједињене сељачке странке Прокупље Тонић Дејан обраћајујћи се пристунима истакао је да изабрано руководство ОО УСС у Прокупљу има тежак задатак испред себе али га чини стручни тим за развој села и пољопривреде који ће се залагати за побољшање положаја радника и сељака у локалној заледници и утицати на креирање локалног буџета у смислу повећања дела буџета намењеног развоју пољопривреде.

Пољопривредни произвођачи и сеоска подручја морају имати већу подршку од стране Општине Прокупље у свим гранама пољопривредне производње, као и развоју инфраструцтуре села те ће стим у вези ОО УСС указати на низ проблема, наравно и понудити нека од конкретних решења за решавање истих. Позивам све вредне људе добре воље у граду и селу а посебно наше добре домаћине пољопривредне произвођаче да се прикључе УСС, јер Уједињену сељачку странку не чини руководство странке већ вредни људи и добри домаћини који својим активностима треба да дају свој допринос у креирању политике УСС у Прокупљу и на тај начин утичу на побољшање услова живота и рада у својим месним заједницама,, , “ јако село = јак град“, рекао је Тонић.

Скупу се обратио народни посланик др. Дарко Лакетић Председник СНС-а у Прокупљу који је присуствовао формирању ОО УСС Прокупље и упутио честититке новоизабраном руководству.

Присутном чланству и гостима обратио се и Председник Уједињене сељачке странке и народни посланик Милија Милетић који је рекао да ће се Уједињена сељачка странка залагати за развој села и истакао да очекује још бољу сарадњу са коалиционим партнерима из Српске напредне странке, првенствено у развоју пољопривреде Србије.