Разговори на тему уређења путне инфраструктуре

Народни посланик Милија Милетић данас се састао у Влади Републике Србије са шефицом кабинета Зоране Михајловић, Маријом Блечић, и разговарао о наставку изградње пута до Бабиног зуба – Старе Планине у дужини од око 20-так километара.

10537146_134052003621043_8013542969067368222_n

Милетић је искоритио прилику и разговарао на тему поправке, односно детаљне реконструкције пута ка селима Попшица и Галибабинац, као и око завршетка вишенаменске спортске хале у самом Сврљигу.

Као и увек до сада, заступао сам интересе Сврљига и његових грађана. Приоритет нам је да се што пре направи путна веза између Сврљига и Старе Планине, јер би смо на тај начин постали значајнија тачка на туристичкој мапи Србије. Искористио сам прилику и затражио помоћ од Владе за решавање пута према селима Попшица и Галибабинац који су у катастрофалном стању, рекао је Милетић након састанка у Београду.

Он је поручио да је било разговора и у делу решавања правноимовинских проблема “Хербогала“, односно “Крке“, те да ће ти разговори бити настављени на идућем састанку који ће бити одржан до краја године.